Omega SoftwarePàgina principal
Característiques
Aspecte
Descàrrega
Novetats
Consultes freqüents
Opinions d'usuaris
Preus i serveis
Comprar
Atenció al client
BienvenidoEspañol
WelcomeEnglish

Omega SoftwareAtenció al client / Bústia d'incidències

Amb aquest formulari ens podeu enviar qualsevol consulta, suggeriment, queixa o comentari, i comunicar-nos una incidència. Ompliu-lo amb les vostres dades i escriviu el que desitgeu al camp La vostra consulta.

Però abans de continuar us recomanem que llegiu la pàgina Consultes freqüents, per si els vostres dubtes estiguessin entre les consultes formulades anteriorment per altres usuaris. Reviseu també la documentació d'ajuda disponible dins del programa, ja que lamentablement moltes de les consultes que rebem s'hi troben adequadament explicades.

Si es tracta d'una incidència...
  • Adjunteu l'informe complet que s'obté dins el programa al menú Ajuda > Dades tècniques, copiat i enganxat a l'espai que hi està destinat més avall.
  • Expliqueu quin és exactament el problema amb tots els detalls. No digueu tan sols No funciona o Dóna error o No em deixa.... No serveix per a res, retarda la solució en perjudici del client, i augmenta la cua de missatges pendents de resposta, afectant tots els altres.
  • Si apareixen missatges d'error, indiqueu-ne el text complet de cadascun i punt exacte del programa on es mostren.
  • Digueu-nos els passos detallats per a reproduir el problema als nostres ordinadors.
  • Si voleu informar de més d'un problema, obriu una incidència independent per a cadascun. En cas contrari només donarem resposta al primer.
  • Si us plau, no ho escriviu tot en majúscules.

  • Si la informació subministrada és incompleta, o la consulta està explicada a l'ajuda, o no es compleix alguna d'aquestes recomanacions, no en podem garantir resposta.

Nom *
Email *
Email *
Sóc *
Versió del programa *
Plataforma *
Número de registre * (només usuaris amb llicència)
LA VOSTRA CONSULTA *
INFORME DE DADES TÈCNIQUES *

La resposta es cursa exclusivament per email

(La vostra adreça IP: 54.196.47.145)


Amunt