Omega SoftwarePàgina principal
Característiques
Aspecte
Descarrega
Novetats
Consultes freqüents
Opinions d'usuaris
Preus i serveis
Comprar
Atenció al client
BienvenidoEspañol
WelcomeEnglish

Omega SoftwareConsells imprescindibles per a instal·lar WinOmega


1. Comenceu llegint íntegrament aquestes instruccions, i acabeu descarregant el paquet d'instal·lació clicant al botó que trobareu al capdavall.
2. Assegureu-vos que esteu registrat a Windows com a usuari Administrador. Si no fos així inicieu una nova sessió.
3. En obrir l'instal·lador és probable que apareguin dos missatges avisant que podeu posar en risc l'ordinador per ser una aplicació no reconeguda. Res d'això no és veritat, però algunes persones hi donen crèdit i es fan enrere. La realitat és que tenim prop de 10.000 usuaris registrats, més molts altres que deuen estar en període d'avaluació, i mai ha succeït res especial pel simple fet d'obrir i executar fins al final el paquet d'instal·lació.
4. Quan aparegui el primer d'aquests missatges cliqueu a Més informació i s'obrirà un altre quadre de diàleg.


Windows 10 y 8.1 (en el futur podria variar)

5. En el segon missatge cliqueu a Executa-la de totes maneres i s'iniciarà la instal·lació.


Windows 10 y 8.1 (en el futur podria variar)

6. A partir d'ara només cal que seguiu pas a pas les instruccions que l'instal·lador us anirà donant. Si ja teníeu una versió anterior del programa a l'ordinador és molt recomanable que trieu instal·lar la nova a la mateixa carpeta, per tal de conservar totes les dades i les configuracions establertes. Nota: Els usuaris amb llicència per a una versió anterior a l'actual cal que instal·lin aquesta, per a proves, en una carpeta a part.
7. I quan haureu acabat feu que el programa sigui executat sempre com a administrador. Tanqueu WinOmega, cliqueu amb el botó dret del ratolí damunt l'accés directe a l'Escriptori, trieu l'opció Propietats, pestanya Compatibilitat, requadre Nivell de privilegi, marqueu-hi la casella Executa aquest programa com a administrador i confirmeu-ho (en futures actualitzacions de Windows podria canviar).
8. ¿Trobeu molest el missatge Voleu permetre que aquesta aplicació faci canvis al dispositiu? cada vegada que obriu WinOmega? Doncs seguiu els passos dins el programa a Ajuda > Consultes i respostes #380.
9. Si encara teniu dubtes feu servir la bústia d'incidències a Atenció al client, on algú intentarà ajudar-vos.

(7,2 MB)